فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

۵۵ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

مواد لازم:

  • نان تست بیست عدد
  • لوبیا سبز حدود 400 گرم
  • سیب زمینی 3 عدد
  • پیاز یک عدد درشت
  • هویج دو عدد
  • سینه مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
  • گردو چند عدد
  • تخم مرغ 4 تا 5 عدد 
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه پلویی یک قاشق چایخوری سرپر
  • فلفل نصف قاشق چایخوری (من از پول بیبر یک نوع فلفل قرمز ترکیه استفاده کردم، ش
  • ما از هر فلفلی که دوست داشتید استفاده کنید.)
  • روغن برای سرخ کردن
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۵ ، ۱۲:۰۲
فوری‌فود

مواد لازم برای تهیه خمیر:

 آرد

 700 گرم

تخم مرغ

 دو عدد

ماست

 دو قاشق غذاخوری

 خامه

دو قاشق غذاخوری

شیر

250 میلی لیتر

کره ذوب شده

100 گرم

نمک

یک قاشق چایخوری

شکر

40 گرم

بکینگ پودر

یک قاشق چایخوری


مواد لازم برای داخل کیک:

 سیب زمینی پخته شده

یک کیلو گرم

 جعفری خرد شده

نصف لیوان

 پیازچه خرد شده

یک سوم لیوان

 پنیر لبنه، کره و خردل ملایم

 از هرکدام دو قاشق غذاخوری

کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر

از هرکدام یک قاشق چایخوری


روش تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.

سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.

دو سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می کنیم.

قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۹
فوری‌فود


مواد لازم:
آرد سفید=1لیوان
شکر=4/3 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
روغن=4/3 لیوان
پنیر خامه ای=3 قاشق غذاخوری
خامه=2/1 لیوان
شیر=4/3 لیوان
وانیل=کمی
سرلاک =4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+شکر+وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس خامه و پنیر را به آن اضافه کرده هم بزنین
2. سرلاک و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

3. شیر را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس آرد را با بیکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کرده با قاشق مواد را هم بزنید.
4. مواد را قالب کیکی که از قبل چرب کرده و کمی آرد پاشیده اید بریزید سپس قالب را در فر بگذارید تا با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزد.
5. کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه کمی خنک شد به قطعات کوچک برش داده در کپسولهای کاغذی بگذارید و روی آن را با شکلات ذوب شده تزئین کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۷
فوری‌فود

 

اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم پلو را پیشنهاد مى کنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.

 


مواد لازم:

 

 

برنج

1 کیلو

کلم خرد شده

1 کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده

نیم کیلو

پیاز

2 عدد

روغن

به اندازه کافی

نمک

به اندازه کافی

فلفل

به اندازه کافی

آبلیمو

به اندازه کافی

 


مواد لازم جهت کوفته ریزه:

 

 

 

 

گوشت چرخ کرده

300 گرم

آرد نخود چی

4 قاشق غذا خوری

پیاز

1 عدد

روغن

به میزان کافی

نمک

به میزان کافی

فلفل

به میزان کافی

زردچوبه

به میزان کافی

 

 


 


 


 


طرز تهیه:

 


برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌میکنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میکنیم.

 


سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌میکنیم

 


برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبکش‌میکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میکنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میکنیم.

 

 

 

طرز تهیه کوفته ریزه:

 


پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده‌میکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می کنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میکنیم.

 


کوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس‌میکشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میکنیم.

 


نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد‌میکنیم مقداری نمک به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میکنیم.

 

 

نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۷
فوری‌فود

مواد لازم برای آشپزی آکا:

1 عدد ماهی
1 قاشق غذاخوری آب
لیمو
1 عدد
تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سویا سس
3-2 قاشق غذا خوری آرد
3-2 قاشق غذا خوری آرد
سوخاری
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه:

ماهی را به مدت 20دقیقه با آب لیمو ، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب آن برود. ماهی را به آرد معمولی، سپس
تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
در اینجا دستور تهیه یک عددد
شنیسل ماهی گفته شد. شما می توانید هر چند تعداد ماهی را که می خواهید با این روش تهیه کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۶
فوری‌فود

مواد لازم :
نان تست           
ژامبون گوشت    
پنیر ورقه ای  
آویشن
تخم مرغ              
پودر سوخاری


طرز تهیه :
مواد لازم مقدار نداره ، چون به هر تعداد که دوست داشتین میتونین تهیه کنین ، من از 5 ورق نان تست و 5 عدد ژامبون استفاده کردم ....
ابتدا کناره های نون رو با کمک چاقو جدا میکنیم . و بعد با وردنه روی نون میکشیم تا بافتش منسجم و نازک بشه ... نان تست من فریزری و تقریبا یخ زده بود ، نه خیلی ، ولی خوب بلور یخ توش دیده میشد . من هم عجله داشتم ، برای همین جونمو درآورد و بیشتر متلاشی میشد  تا این که نازک بشه ... ولی فکر نمیکنم با نان تست تازه این مشکل پیش بیاد ... میخواستم یه بار هم با نون تازه امتحان کنم ولی به خاطر کالریش حالا حالا ها تصمیم پختنش رو ندارم ..... از طرفی هم دلم نیومد که اینجا ثبتش نکنم .... چون فوق العاده خوشمزه بود ... من فقط یه دونه ازش خوردم ولی دلم میخواست ده تا دیگه هم بخورم .... حالا نه ده تا لااقل دو تا دیگه !!!!
به هر حال ....

اول کناره های نان تست که قهوه ای و خشک تره رو با چاقو میبریم و بعد با وردنه روی هر برش نان تست میکشیم تا نازک و منسجم بشه .     

 نون که نازک شد روش یه ورق ژامبون و یه ورق پنیر میذاریم و کمی آویشن میپاشیم .
بعد آروم رول میکنیم .
 دو تا تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد و بعد رول ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم تا همه جاش پوشیده بشه .
من به جای پودر سوخاری آماده از مخلوط ، پودر نون باگت و نمک و زردچوبه و پودر سیر و آویشن و عصاره ی مرغ استفاده کردم . روغن رو داغ کرده و رولها رو تو روغن سرخ میکنیم .
البته نون وقتی سرخ میشه ، روغن زیادی هم جذب میکنه ، نه اینکه روغن ازش بچکه ، نه ، ولی روغنی که تو تابه ریختین ، پس از پایان کار ، نیست و نابود میشه ، پس اینو در نظر داشته باشین

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۳
فوری‌فود

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

  • برگ مو به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • برنج یک پیمانه
  • سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرم
  • بیاز متوسط دو عدد
  • لپه یک پیمانه
  • نمک

 

مواد لازم برای چاشنی دلمه

  • آب یک پیمانه
  • سرکه نصف پیمانه
  • شکر یک قاشق غذا خوری
  • نمک به مقدار کم

 

طرز تهیه دلمه برگ مو

باید لپه و برنج رو از قبل خیس بدیم. پیازهارو نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن به همراه زردچوب تفت میدیم. کمی که سبک سد و رنگش طلایی شد گوشت و رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفتش میدیم. برنج و لپه ها رو هم نیم پز میکنیم و به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه که تا حد زیادی پخته باشه.بعد هم سبزی رو اضافه میکنیم و اگر دوست داشتین یه قاشق رب گوجه هم اضافه کنین. اگر زرشک دوست داشته باشین میتونین به مواد، زرشک هم اضافه کنین و تت بدین.

نمک هم یادتون نره. مواد داخل دلمه ما آماده اس. مواد رو داخل برگها بپیچین و به پشت در قابلمه بچینید. دلمه هارو کیپ هم بچینین و چاشنی رو روش بریزین. حواستون باشه که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه رو پر کنه و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته بشن. در قابلمه رو بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت ملایم باشه تا بپزه.

فوت وفن پیچیدن دلمه ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی. اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه. برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

طعم چاشنی دلمه

چاشنی سرکه شامل آب و سرکه و شکر و نمک هست که مقدارشون کاملا سلیقه ای هست و میتونید اون رو ترش، شیرین یا ملس درست کنین. البته مقدار سرکه باید نصف مقدار آب باشه که گلو رو نزنه.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۲
فوری‌فود

یسکویت پتی بور : ۳ بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)
خامه :
۴۰۰ میلی لیتر (۲ پاکت)
کارامل :
۳ بسته
شیر پرچرب :
۱/۵ لیوان (یک لیوان شیر گرم + نصف لیوان شیر با دمای معمولیاول خامه ، پودر کارامل و نصف لیوان شیر رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشهشیر گرم رو تو یه ظرف جدا میریزیم .
حالا کار اصلیمون از اینجا شروع میشه .
بیسکویت ها رو دونه دونه میزنیم تو شیر گرم و سریع بیرون میاریم (چون بیسکویت تو شیر گرم سریع وا میره) و کف ظرف مورد نظرمون میچینیم (من چهار تا چهار تا میزنم تو شیر)وقتی یک ردیف بیسکویت رو چیدیم کمی از مخلوط کارامل و خامه روی بیسکویت ها میریزیم (جوری که سطح بیسکویت ها رو بپوشونه)باز این کار رو ادامه میدیم تا وقتی که موادمون تموم بشه .دور ظرف رو اگه کثیف شده تمیز میکنیم و بعد میزاریمش تو یخچال تا خودشو بگیره و حسابی خنک بشه .حالا دسر کاراملی ما آماده س ت، با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیینش کنید .

نکته های مهم جهت تهیه دسر کاراملی:

برای این دسر فقط پودر کارامل استفاده میشه ، اون کارامل قهوه ای مایع رو تو دسر نمیریزیم چون رنگ دسر رو مات میکنه .

روی آخرین لایه مقدار بیشتری از مخلوط کارامل و خامه استفاده میکنیم چون بیسکویت رطوبت خامه و شیر رو جذب میکنه و اگه مواد کاراملی لایه آخر کم باشه بعد از سرد شدن بیسکویت ها از زیر دسر مشخص میشن و شکلش رو زشت میکنن . اونوقت مجبورین روی دسر رو با کلی چیز میز بپوشونین که این خودش باز زیبایی دسر رو میگیره .

این مقدار مواد برای یه ظرف مربع شکل به ابعاد ۲۲*۲۲ مناسبه .

مدت زمان موندن تو یخچال هم ۳-۲ ساعته ، اگه مدت کمی تو یخچال بمونه دسرمون حالت شل و وارفته پیدا میکنه و هر چه بیشتر بمونه دسر سفت تر میشه و حالت لایه لایه ای خودش رو بهتر نشون میده .

اگه خواستین دسر رو برای روز بعد استفاده کنید بعد از اینکه ۳-۲ ساعت تو یخچال موند روش رو سلفون بکشید و باز بزارید تو یخچال .

شاید فکر کنید شیرینی دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنید چون واقعا به یه مولکول شکر اضافه هم نیاز نداره .

اگه خواستین از ترافل ، اسمارتیز ، شکلات سنگی و چیزهایی از این دست واسه تزیین استفاده کنید اونو همون موقع سرو روی

دسر بریزید چون رنگ خودشونو به دسر پس میدن و روی دسر بد رنگ میشه .

دسر معمولا با خامه ی پر چرب درست میشه ، همونجور که تو عکسا دیدید من از خامه ی نیم چرب استفاده کردم چون فروشنده پر چربشو نداشت، در هر حال با هر دو نوع خامه یه نتیجه رو میگیرین . (این نکته واسه رفع ابهام بود)

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۱
فوری‌فود

عدس قرمز

2 پیمانه

پیاز بزرگ

1 عدد

سیر

2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی

2قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط

2 عدد

لیمو عمانی

2 عدد

ادویه

1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری

روغن

1 قاشق غذاخوری

تمر هندی

به دلخواه

 


طرزتهیه :


ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد.


هر از چند گاهی هم مواد را زیر ورو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می چسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم مواد کاملا پخته شوند وقتی غذای ما جا افتاد زیر آنرا خاموش می کنیم و با گوشت کوب دال عدس را می کوبیم ( به خاطر سیب زمینی موجود در ان باید کاملا له شود.)
این غذا را می توان با ترشی هم صرف کرد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۵۰
فوری‌فود

مواد لازم :

 سینه مرغ خرد شده

 یک عدد

 پیاز خرد شده

 1 عدد

 قارچ خرد شده یا پرک شده

 1 پیمانه

 سیب زمینی خلالی

 3 عدد برای تزئین

 نمک و فلفل و ادویه کاری

به میزان لازم

خامه

3 قاشق غذاخوری

شیر

یک لیوان

آرد

2 قاشق غذاخوری

روغن

به میزان لازم


طرز تهیه :
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.

مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.

 

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۵ ، ۱۰:۴۸
فوری‌فود