خورش سیب
شنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵ ق.ظ
مواد لازم:
- گوشت نیم کیلوگرم
- پیاز دو عدد
- سیب شیرین چهار عدد
- لپه یک پیمانه
- رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی رنده شده دو عدد
- لیموعمانی پنج عدد
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس گوشتها را قیمهای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را داخل مواد میریزیم. آنگاه لپه را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد بعد از 5/1 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود.)
منبع: ashpazi.blog.ir
۹۵/۰۵/۰۲