فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

چامپای گوشت

سه شنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ ب.ظ

مواد لازم برای۴ نفر:

گوشت گوساله چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد، رنده‌شده

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر هل سبز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

۲- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

۳- گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

نکات:

۱- برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه می‌کنند.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۸
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی