کوفته بادمجان سوخاری
پنجشنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۰۱:۰۶ ب.ظ
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
- بادمجان قلمی: 6 عدد
- پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- نمک: یک هشتم ق چ
- پودر سیر: یک دوم ق چ
- پودر خردل: یک دوم ق چ
- زردچوبه: 1 ق چ
- پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
- پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.
2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️
۹۵/۱۰/۳۰