مارشمالو
مواد لازم:
روغن زیتون برای چرب کردن
شکر دانه ریز ½1 پیمانه
آب جوش 1 پیمانه
آب سرد ½پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
بادام پوستکنده 100 گرم
دانههای قهوه فوری ½1 قاشق سوپخوری
آب جوش 1 قاشق سوپخوری
خامه 200 میلیلیتر
توتفرنگی 250 گرم
شکر دانه ریز برای تزئین کیک ½ پیمانه
طرز تهیه:
شکر و یک پیمانه آب داغ را در تابه گودی روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را بجوشانید و تابه را بچرخانید و حرارت را کم کنید.
3 دقیقه بگذارید تا با حرارت کم بجوشد تا حل شود و شربت شفاف شود.
آب سرد را در کاسهای کوچک بریزید. ژلاتین را در آب سرد بپاشید تا کامل حل شود.
محلول شکر را با پودر ژلاتین حل شده در آب مخلوطکنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا بپزد. آب لیمو تازه و وانیل را اضافه کنید.
مخلوط را در کاسهای با بدنه ضخیم و عایق دما بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
با هم زن برقی مخلوط را 10 دقیقه هم بزنید تا سفید و غلیظ شود.
یک ظرف متوسط (16 در 26 سانتیمتری) را با روغن زیتون چرب کنید. با کاغذ روغنی آن را بپوشانید، طوری که کاغذ از لبههای ظرف بیرون بزند. (چون ظرف مستطیلی است یکبار کاغذ را به اندازه 4 سانتیمتر بیشتر از طول ظرف برش زده و داخل آن میاندازیم و بار دیگر کاغذ را 2 سانتیمتر بیشتر از عرض برش زده و در ظرف به صورت به علاوه میاندازیم).
مخلوط را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. 2 تا 3 ساعت کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.
شکر دانه ریز و بادامهای پرک و تستشده را در یک بشقاب مخلوطکنید. حالا شیرینیهای پفی را به اندازه مکعبهای 3 سانتیمتری ببرید و در مخلوط شکر و بادام بغلتانید تا کل آن با شکر و بادام آغشته شود.
پیشنهاد ویژه:
پودر قهوه آماده را با یک قاشق سوپخوری آب جوش را در یک فنجان مخلوطکنید تا قهوه حل شود. بعد از سرد شدن آن خامه را هم اضافه کنید.
توتفرنگیها را بشویید و خشککنید. سپس از طول برش دهید.
مارشمالوها و توتفرنگیها را یکدرمیان در سیخهای چوبی بامبو بکشید و سیخها را در مخلوط قهوه فروببرید و نوش جان کنید.