فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

مارشمالو

پنجشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۴۳ ق.ظ


مواد لازم:        

روغن زیتون                                 برای چرب کردن

شکر دانه ریز                                ½1 پیمانه

آب جوش                                     1 پیمانه

آب سرد                                      ½پیمانه

پودر ژلاتین                                   2 قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو تازه                                 1 قاشق سوپ‌خوری

وانیل                                           ½ قاشق چای‌خوری

بادام پوست‌کنده                            100 گرم

دانه‌های قهوه فوری                        ½1 قاشق سوپ‌خوری

آب جوش                                      1 قاشق سوپ‌خوری

خامه                                            200 میلی‌لیتر

توت‌فرنگی                                     250 گرم

شکر دانه ریز برای تزئین کیک            ½ پیمانه

طرز تهیه:

شکر و یک پیمانه آب داغ را در تابه گودی روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را بجوشانید و تابه‎ را بچرخانید و  حرارت را کم کنید.

3 دقیقه بگذارید تا با حرارت کم بجوشد تا حل شود و شربت شفاف شود.

آب سرد را در کاسه‎ای کوچک بریزید. ژلاتین را در آب سرد بپاشید تا کامل حل شود.

محلول شکر را با پودر ژلاتین حل شده در آب مخلوط‌کنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا بپزد. آب لیمو تازه و وانیل را اضافه کنید.

مخلوط را در کاسه‎‌ای با بدنه ضخیم و عایق دما بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا سرد شود.

با هم زن برقی مخلوط را 10 دقیقه هم بزنید تا سفید و غلیظ شود.

یک ظرف متوسط (16 در 26 سانتی‌متری) را با روغن زیتون چرب کنید. با کاغذ روغنی آن را بپوشانید، طوری که کاغذ از لبه‎های ظرف بیرون بزند. (چون ظرف مستطیلی است یک‌بار کاغذ را به اندازه 4 سانتی‌متر بیشتر از طول ظرف برش زده و داخل آن می‌اندازیم و بار دیگر کاغذ را 2 سانتی‌متر بیشتر از عرض برش زده و در ظرف به صورت به علاوه می‌اندازیم).

مخلوط را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. 2 تا 3 ساعت کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکر دانه ریز و بادام‎های پرک و تست‌شده را در یک بشقاب مخلوط‌کنید. حالا شیرینی‌های پفی را به اندازه مکعب‎های 3 سانتی‌متری ببرید و در مخلوط شکر و بادام بغلتانید تا کل آن با شکر و بادام آغشته شود. 

پیشنهاد ویژه:

پودر قهوه آماده را با یک قاشق سوپ‌خوری آب جوش را در یک فنجان مخلوط‌کنید تا قهوه حل شود. بعد از سرد شدن آن خامه را هم اضافه کنید.

توت‌فرنگی‌ها را بشویید و خشک‌کنید. سپس از طول برش دهید.

مارشمالوها و توت‎فرنگی‎‌ها را یک‌درمیان در سیخ‎های چوبی بامبو بکشید و سیخ‎‌ها را در مخلوط قهوه فروببرید و نوش جان کنید.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۰۷
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی