لگیمات با خامه
جمعه, ۸ بهمن ۱۳۹۵، ۰۷:۱۵ ب.ظ
مواد لازم:
آرد سفید= 2 لیوان
شیر=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
خامه=2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
روغن=4 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
شکر=کمی
طرز تهیه:
1. در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا 2 برابر شود.
2. روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود.
3. از مواد با قاشق کوچک برداشته در روغن داغ بریزید تا لقیمات پف کرده و طلایی رنگ شود.
4. لقیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چیده روی آن عسل یا شیره بریزید.
طرز تهیه شیره:
1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روی لقیمات ها می ریزیم.
❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️
۹۵/۱۱/۰۸