طرز تهیه این دسر خیلی راحت و مانند تهیه یک ژلهی معمولی است.
مواد لازم
خامه |
1 پیمانه |
پنیر خامهای |
⅓ پیمانه |
شکر |
3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین |
2 قاشق چایخوری |
آب سرد |
1 قاشق غذاخوری |
اسانس گل |
2 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی |
2 قطره |
طرز تهیه
- ژلاتین و آب سرد را باهم مخلوط کرده و روى بخار آب جوش بگذارید تا کامل حل شوند.
- خامه و شکر را روى حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود و خامه به نقطه جوش برسد. سپس از روى حرارت برداشته و ژلاتین داغ را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- بقیه مواد را به مایه اضافه کرده و داخل قالب دلخواه بریزید. حدود دو تا چهار ساعت توى یخچال قرار بدهید تا دسر خوب خودش را بگیرد. (بهجای اسانس گل از پودر گل هم میتوانید استفاده کنید