فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

۱۱۸ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرز تهیه این دسر خیلی راحت و مانند تهیه یک ژله‌ی معمولی است.

مواد لازم

خامه 

1 پیمانه

پنیر خامه‌ای

⅓ پیمانه

شکر

3 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین

2 قاشق چای‌خوری

آب سرد

1 قاشق غذاخوری

اسانس گل 

2 قاشق چای‌خوری

رنگ خوراکی

2 قطره

طرز تهیه

  1. ژلاتین و آب سرد را با‌هم مخلوط کرده و روى بخار آب جوش بگذارید تا کامل حل شوند.
  2. خامه و شکر را روى حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود و خامه به نقطه جوش برسد. سپس از روى حرارت برداشته و ژلاتین داغ را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  3. بقیه مواد را به مایه اضافه کرده و داخل قالب دل‌خواه بریزید. حدود دو تا چهار ساعت توى یخچال قرار بدهید تا دسر خوب خودش را بگیرد. (به‌جای اسانس گل از پودر گل هم می‌توانید استفاده کنید

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۵ ، ۱۶:۱۸
فوری‌فود


مواد لازم سالاد میوه :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

کمپوت آناناس

یک قوطی

100 گرم / 90 کالری

موز

یک عدد

100 گرم / 95 کالری

پرتقال

یک عدد

100 گرم / 37 کالری

نارنگی

یک عدد

100 گرم / 35 کالری

سیب

یک عدد

100 گرم / 55 کالری

کیوی

یک عدد

100 گرم / 49 کالری

آب پرتقال

کمی

100 گرم / 33 کالری

 

طرز تهیه سالاد میوه :

*.میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرد ه و آب کمپوت یا آب پرتقال ( د ر صورت نبود  کنستانتره) را اضافه می کنیم.

*. همه مواد را د ر کاسه ای ریخته و مخلوط می کنیم. می توانیم با این سالاد د ر مهمانی ها از میهمانان،  پذیرایی کنیم.

*. تهیه این سالاد ، هنگامی که میوه های د رشت برای پذیرایی د ر منزل موجود نیست یا به مقد ار کم  وجود د ارد.

*. روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات است، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است.

*. اگر مطابق د ستور فوق عمل کرد ید و این سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکر نیز به آن  اضافه کنید.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۵ ، ۱۳:۳۶
فوری‌فود

مواد لازم:

 

برای 6 نفر:
کدو حلوایی=یک کیلو
شیر=نیم لیتر
کره=50 گرم
پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به اندازه کافی


طرز تهیه:

کدو را پوست کرده و تکه تکه می کنیم و با یکی دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد،بعد آنرا از صافی  رد می کنیم تا بشکل پوره در بیاید و با شیر و پیاز سرخ کرده مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آهسته چند جوش بزند،بعد کره را در سوپخوری ریخته سوپ را داغ داغ روی کره ریخته و سر میز می  بریم.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۵ ، ۱۳:۲۱
فوری‌فود

مواد لازم

  • تمشک 180 گرم
  • شکر شیرینی پزی 3 قاشق سوپخوری یا بر اساس بر ذائقه
  • شکر گرانوله 60 گرم
  • شکلات تلخ و شیرین (ساده) 90 گرم
  • کره ی بدون نمک 75 گرم
  • زرده تخم مرغ خیلی درشت 3 عدد
  • سفیده تخم مرغ خیلی درشت 2 عدد
  • آرد چند منظوره (ساده) 45 گرم
  • شکلات سفید برای تزئین یک قالب کوچک
  • تمشک درسته جهت سرو(اختیاری)

 

طرز تهیه: 

برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و آنچه در الک می ماند را دور بریزید. شکر شیرینی پزی را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب ادغام شوند و شکر حل شود.

 

فر را از قبل تا دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب استاندارد مافین (120 میلی لیتری) را با کره چرب کنید و دو قاشق شکر گرانوله شده را روی دیواره ها و کف آنها بپاشید.

 

برای تهیه پودینگ شکلات، شکلات تلخ و شیرین و کره را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار داده اید (تماس ایجاد نشود) بریزید. شکلات را هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آهسته خنک شود. در همین زمان با میکسر برقی با سرعت بالا زرده های تخم مرغ و 60 گرم از شکر گرانوله را در کاسه ای بزنید تا غلیظ و کرمی شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در آن بریزید.

 

در یک کاسه ی تمیز با همزن های تمیز شده، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کاملا نرم شود. بقیه شکر گرانوله را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود.با استفاده از یک کفگیر لاستیکی یا همزنِ دستی ،آرد را کم کم با خمیر شکلات همراه با سفیده های تخم مرغ به ترتیبی مخلوط کنید که اولین و آخرین ترکیب آرد باشد. خمیر را در قالب ها ریخته، آنها را تا 3 میلی متریِ لبه پر کنید.

 

قالب را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله حرارت را به 190 درجه کاهش دهید. آن را 15دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و پوسته ی نازک اما محکمی روی آن تشکیل شود. طی 6 دقیقه ی اولِ پخت، درِ فر را باز نکنید. قالب ها را به روی صفحه سیمی منتقل کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند تا به راحتی از قالب جدا شود. در این زمان با استفاده از یک پوست کن، شکلات سفید را خراش دهید تا تراشه های شکلاتی حاصل شود. تراشه ها را تا هنگام سرو سرد نگه دارید.

 

یک چاقوی تیز را در اطراف دیواره های فنجان بچرخانید و سریعا پودینگ را روی رک برگردانید. پودینگ را به بشقاب های جداگانه انتقال دهید به شکلی که سطح آن روی کف بشقاب قرار گیرد. سس تمشک را کنار پودینگ ها گذاشته و سپس تراشه های شکلات سفید را روی آن بریزید.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۵ ، ۱۳:۱۱
فوری‌فود


مواد مورد نیاز:

 

  • سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 6 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • پودر خردل: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
  • پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

 

روش پخت:

 

1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم  مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.

 

2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد  کنار بگذارید تا سرد شود.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۵ ، ۱۳:۰۶
فوری‌فود

 مواد لازم سوفله شکلات

شکلات تخته ای 90 گرم

سفیده تخم مرغ بزرگ 4 عدد

زرده تخم مرغ بزرگ 2 عدد

شکر دانه ریز 1 پیمانه

پودر کاکائو  ½ پیمانه

شیر کم چرب ½ پیمانه

آرد 2 قاشق غذاخوری

پودر قند 1 قاشق غذاخوری

پودر وانیل 1 قاشق چای خوری

نمک ⅛  قاشق چای خوری

 

طرز تهیه سوفله شکلات

فر را روی درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

کف و بدنه 8 قالب سوفله (تقریباً 120 گرمی) را کمی چرب کنید. ¼ از شکر را روی بدنه آنها بپاشید.

½ پیمانه شکر را با پودر کاکائو، آرد و نمک مخلوط کنید پس از آن شیر را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد دیگر  ترکیب شود.

این مواد را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و در حدود 3 دقیقه و تا زمانیکه این مواد کمی غلیظ شوند آنها را بپزید، سپس شکلات خردشده را اضافه کنید و در این زمان مرتباً هم بزنید.

از روی حرارت بردارید و 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس وانیل و زرده تخم مرغ را که کمی هم زده اید اضافه کنید.

این مخلوط را کناری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

سفیدههای تخم مرغ را در ظرفی بریزید و آنها را با همزن بزنید تا کاملاً سفید شوند در این هنگام ¼ از شکر را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن بزنید تا با سفیدههای تخم مرغ مخلوط شوند.

¼ از سفیده تخم مرغ هم زده شده را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید سپس بقیه سفیده تخم مرغ را آرام آرام به مخلوط اصلی اضافه کنید.

مخلوط سوفله را در قالبهایی که از قبل آماده کرده اید بریزید و آنها را به مدت 51 دقیقه در طبقه وسط فر، تا زمانی که سوفله پف کند در دمای 571 درجه سانتی گراد بپزید.

فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس

 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۹۵ ، ۱۲:۱۱
فوری‌فود

مواد لازم سالاد مدیترانه ای برای 4 نفر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

ماکارونی به اشکال دلخواه

200 گرم

100 گرم / 300کالری

گوجه فرنگی خلال شده

1 عدد

100 گرم / 15 کالری

ژامبون گوشت مکعبی خرد شده

2 الی 3 برش

100 گرم / 300کالری

زیتون سبز بدون هسته

حدود 20 عدد

100 گرم / 140کالری

نخودفرنگی پخته

100 گرم

100 گرم / 79 کالری

فلفل دلمه ای سبز خلال شده  باریک

1 عدد

100 گرم / 15 کالری

آویشن

2/1 قاشقچایخوری

100 گرم / 95 کالری

پنیر گودا مکعبی خرد شده

50 گرم

100 گرم / 375کالری

 

مواد لازم برای سس :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

روغن

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

سرکه

1 قاشق چایخوری

100 گرم / 22 کالری

آبلیمو

1 قاشق چایخوری

100 گرم / 5 کالری

روغن زیتون

1 قاشق

100 گرم / 900 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

 

 طرز پخت سالاد مدیترانه ای :

*. ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید.

*. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید.

*. در کاسه دیگر تمام مواد سس را مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد ریخته،آن را هم بزنید.

*. بهتر است سالاد را قبل از مصرف ،2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن جا بیفتد.

*. در صورت تمایل می توان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۹۵ ، ۱۱:۴۲
فوری‌فود

طرز تهیه ماش پلو

مواد لازم:

برای 3 نفر:
برنج=375 گرم
ماش=150 گرم
گوشت=250 گرم
روغن=125 گرم
پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری
ادویه=1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم.گوشت را به صورت قیمه خرد می کنیم. پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن با حرارت ملایم سرخ می نماییم تا طلایی شود. گوشت را در پیاز می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم، در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شده، کمی سرخ شود. 2 لیوان آب در قیمه می ریزیم، در ظرف را می گذاریم، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد. ماش را در تابه ریخته کمی بو می دهیم. با گوشت کوب یا ته  لیوان آن را کمی می کوبیم تا پوست ماش گرفته شود. مغز ماش را از پوست جدا کرده، داخل ظرف قیمه می ریزیم، می گذاریم قیمه و ماش چند جوش بزند ولی ماش له نشود. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل نموده، داخل ظرف قیمه می ریزیم. ادویه را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه می نماییم؛می گذاریم آبقیمه در حدود نصف لیوان بشود. برنج را آبکش می کنیم،نصف بقیه از روغن را با نصف لیوان آب در قابلمه  متناسب با مواد می ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. برنج را بتدریج در دیگ ریخته، قیمه را با کفگیر لابلای برنج می دهیم و گرد لیمو را لای آن می پاشیم. آب باقیمانده را که باید در  حدود نصف لیوان بشود با بقیه روغن مخلوط کرده،وقتی عرق برنج را گرفتیم، روی سطح برنج می دهیم و برنج را در فر یا در حرارت ملایم به مدت یک ساعت دم می کنیم

امیدواریم با تهیه این ماش پلوی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۹۵ ، ۱۱:۳۶
فوری‌فود

مواد لازم

سیب زمینی کوچک: 18 عدد

آب مرغ: 6 پیمانه

تره فرنگی: 3 عدد؛ خرد شود

کره: سه قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید.

همزمان با پخته شدن سیب زمینی ها، تره فرنگی ها را درون تابه ای با مقداری کره تفت داده تا نرم شوند.

• وقتی سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را پوست بکنید و تا هنوز داغ هستند به قطعات کوچک تقسیم  کرده و درون قابلمه حاوی آب مرغ همراه با تره فرنگی ها بریزید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

• ظرف حاوی سوپ را روی حرات کم قرار داده و بگذارید سوپ خوب بپزد.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن شیر اضافه کنید.

• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی را در صورت تمایل به صورت پوره درآورده و میل کنید.

امیدواریم با تهیه این سوپ تره فرنگی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری  کنید.

نـوش جان

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۵ ، ۱۴:۲۵
فوری‌فود

مواد لازم برای۴ نفر:

گوشت گوساله چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد، رنده‌شده

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر هل سبز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

۲- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

۳- گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

نکات:

۱- برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه می‌کنند.

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ دی ۹۵ ، ۱۲:۲۸
فوری‌فود