طرز تهیه دسر طالبی
سه شنبه, ۱ تیر ۱۳۹۵، ۰۸:۵۲ ب.ظ
اکرم عسگری، کارشناس آشپزی و شیرینی پزی:
مواد لازم:
- ۱ عدد طالبی متوسط
- ۲ ق س پودر ژلاتین + ۱ ق چ
- ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
- ۴ ق س شکر
۱. طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم ها جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوط کن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد.
۲. پوره طالبی را در قابلمه ای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
۳. دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد. حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود.
۴. قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغه های یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید.
۵. دسر را در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.
منبع: آکا ایران
۹۵/۰۴/۰۱