پاناکوتا
يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۴۱ ب.ظ
مواد اولیه
قهوه
اسپرسو (بدون شکر) ١ فنجان
شکلات تخته اى ٢٠٠گرم
شکر ٣٠گرم
خامه صبحانه ٢٠٠میلى لیتر
شیر ٢٠٠میلى لیتر
طرز تهیه
ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت
گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه
اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین
که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن
گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز
را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود
در این فاصله شکلات تخته ایرا با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى
که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى
مورد نظر ریخته و
به مدت مینیمم 3 ساعت در یخچال میگذاریم.نوش جان
۹۵/۰۴/۱۳