جوجه شش طاووق
مواد
لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ خرد شده/ 4 عدد
ماست/ یک پیمانه
فلفل قرمز/ یک قاشق چایخوری
آب لیمو/ یک قاشق سوپخوری
نمک/ به مقدار لازم
سیر له شده/ یک قاشق چایخوری
زنجبیل/ یک قاشق چایخوری
سس سویا/ 2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی/ 4 قاشق سوپخوری
سرکه ی سفید/ یک قاشق سوپخوری
شکر/ یک قاشق سوپخوری
نشاسته ی ذرت/ 4 قاشق سوپخوری
کره ی آب شده/ به مقدار لازم
جعفری خرد شده و پیاز خلالی/ مقداری، جهت تزئین
طرز
تهیه:
تکه های مرغ را با ماست، فلفل قرمز،
آب لیمو، نمک، سیر و زنجبیل مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سس
سویا را با سس گوجه فرنگی، سرکه ی سفید، شکر و نشاسته ی ذرت مخلوط کنید و بعد از
گذشت یک ساعت به مواد قبلی مرغ اضافه کنید.
تکه های مرغ را به سیخ های چوبی زده و روی آن ها کره
بمالید و روی آتش کباب کنید. کباب آماده را با جعفری و پیاز تزئین کرده و با نان
میل کنید.
نکته:
1ـ این دستور 80 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 100 گرم چربی
و 1700 کیلو کالری انرژی دارد.
2ـ می توانید سیخ های مرغ را در ماهی تابه با حرارت
ملایم سرخ کنید و قبل از سرو کره ی آب شده را روی آن بمالید.
3ـ این غذاهای معروف کشورهای عرب مدیترانه می باشد که
ریشه در آشپزخانه ی عثمانی دارد.
