پای اناناس
مواد لازم
150 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ
1 ق س نشاسته ذرت
125 گرم کره
125 گرم پودر شکر
2 ق س پودر نارگیل + 1 ق س
( برای تزیین)
1 ق چ بیکینگ پودر
1 قوطی کوچک کنسرو آناناس
4/1 ق چ وانیل
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. کره را مدتی بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود، بعد آن را با شکر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا سفیدرنگ و پوک شود. وانیل را هم افزوده و خوب هم بزنید.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به کره، شکر و وانیل مخلوط شده اضافه کرده و با همزن بزنید.
3. آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را الک کرده و با پودر نارگیل به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
4. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله قالب مینی پای را آماده کنید. داخل هر محفظه یک کپسول کاغذی بگذارید.
5. در هر کپسول تا نیمه، مایه پای بریزید. هر حلقه آناناس را نصف کرده و روی هر کیک یک نیمه حلقه آناناس بگذارید و روی هر کیک را با مقداری پودر نارگیل تزیین کنید.
6. قالب مینی پای را به مدت 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا خوب روی آنها طلایی شود. بعد قالب را از فر بیرون آورده، مینی پای های آماده را روی توری بگذارید تا خنک شود