گوبولی
مواد لازم:
برنج_مرغ_نخود آبپز_پیاز_سیب زمینی نگینی خرد
شده_کشمش(دلبخواهی)_زردچوبه_ادویه_فلفل سیاه_نمک_پودر هل_پودر دارچین_پودر لیمو
خشک(لیمو امانی)
مرغ را با آب،زردچوبه،نمک و فلفل روی حرارت ملایم میذاریم تا نرم
بشه(بدون پیاز) وقتی نرم شد مرغهارو از آب بیرون میاریم و آب مرغ را از یه صافی رد
میکنیم
در قابلمه ایی که میخواید برنج رو درست کنید مقداری زردچوبه رو با
روغن تفت بدید بعد اون آب مرغارو روش بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی جوش اومد
مقداری پودر دارچین ونمک (اگر نمک آب کم بود)توی این آب بریزید و برنجارو هم به آب
اضاف کنین و به صورت کته برنج رو دم بدید.
مرغارو هم میتونید ریش ریش کنید هم معمولی
حالا سیب زمینی هایی که نگینی خرد کرده بودید رو سرخ کنیدو کنار
بزارید بعد پیازایی که خلالیشون کردین رو تو روغن تفت بدید(مثل پیاز داغ واسه
آش)وقتی طلایی شدن بهش زردچوبه و پودر لیمو خشک بزنید کشمش های خیس کرده و نخود
های آب پز رو هم اضافه کنید و تفت بدید مرغای آب پز ریش ریش رو هم اضافه کنید و
بازم تفت بدید سیب زمینی های سرخ شده هم روی این مواد بریزید و روی این مواد پودر
هل و پودر دارچین بریزی و هم بزنید.
غذای شما آماده است و کنار برنجای خوش رنگ و خوش عطرتون میتونید سرو
کنی
