ترشی البالو
سه شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱ ق.ظ
مواد لازم برای ترشی آلبالو
آلبالوی تازه 1 کیلو
سرکه به مقدار لازم
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی آلبالو
ابتدا آلبالوها را پاک کرده و تمیز می شوییم و میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود.درون شیشه ریخته و به مقداری که سرکه روی آلبالوهار ا کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر بدان افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد.یک قاشق مرباخوری شکرکافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم میکند.این ترشی برای تزیین سفرهای میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد.

۹۵/۰۴/۱۵