پکاره بندری
طرز تهیه پکاره بندری :
مواد لازم:
2 پیمانه
آرد نان
1 پیمانه سر خالی
آرد نخود خام
1-2 عدد
فلفل سبز تند
1 عدد
پیاز
به مقدار لازم
نمک وفلفل
به مقدار لازم
آب ولرم
1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر
نصف پیمانه
گشنیزساطوری
به مقدار لازم
روغن مایع
نصف قاشق چایخوری
زردچوبه
طرزتهیه:
آرد،آرد نخود،مایه خمیر، زردچوبه ،نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و
در کاسه گودی الک می کنیم اب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نسبتآ شلی
به دست بیاید پیاز و فلفل را ریز خرد کرده همرا با گشنیز خرد شده به خمیر اضافه و
خمیر را چنگ می زنیم سر کاسه را می بندیم و نیم ساعت در جای گرمی قرار می دهیم
در ماهیتابه گودی روغن ریخته (تا جایی روغن می ریزیم تا روی پکاره را
بپوشاند) و روی حرارت روغن را داغ می کنیم از مایه به اندازه یک گردو با قاشق بر
می داریم و درروغن می ریزیم هر دو طرف پکاره را سرخ می کنیم.
