فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

دسر کاراملی

يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۱ ق.ظ

یسکویت پتی بور : ۳ بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)
خامه :
۴۰۰ میلی لیتر (۲ پاکت)
کارامل :
۳ بسته
شیر پرچرب :
۱/۵ لیوان (یک لیوان شیر گرم + نصف لیوان شیر با دمای معمولیاول خامه ، پودر کارامل و نصف لیوان شیر رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشهشیر گرم رو تو یه ظرف جدا میریزیم .
حالا کار اصلیمون از اینجا شروع میشه .
بیسکویت ها رو دونه دونه میزنیم تو شیر گرم و سریع بیرون میاریم (چون بیسکویت تو شیر گرم سریع وا میره) و کف ظرف مورد نظرمون میچینیم (من چهار تا چهار تا میزنم تو شیر)وقتی یک ردیف بیسکویت رو چیدیم کمی از مخلوط کارامل و خامه روی بیسکویت ها میریزیم (جوری که سطح بیسکویت ها رو بپوشونه)باز این کار رو ادامه میدیم تا وقتی که موادمون تموم بشه .دور ظرف رو اگه کثیف شده تمیز میکنیم و بعد میزاریمش تو یخچال تا خودشو بگیره و حسابی خنک بشه .حالا دسر کاراملی ما آماده س ت، با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیینش کنید .

نکته های مهم جهت تهیه دسر کاراملی:

برای این دسر فقط پودر کارامل استفاده میشه ، اون کارامل قهوه ای مایع رو تو دسر نمیریزیم چون رنگ دسر رو مات میکنه .

روی آخرین لایه مقدار بیشتری از مخلوط کارامل و خامه استفاده میکنیم چون بیسکویت رطوبت خامه و شیر رو جذب میکنه و اگه مواد کاراملی لایه آخر کم باشه بعد از سرد شدن بیسکویت ها از زیر دسر مشخص میشن و شکلش رو زشت میکنن . اونوقت مجبورین روی دسر رو با کلی چیز میز بپوشونین که این خودش باز زیبایی دسر رو میگیره .

این مقدار مواد برای یه ظرف مربع شکل به ابعاد ۲۲*۲۲ مناسبه .

مدت زمان موندن تو یخچال هم ۳-۲ ساعته ، اگه مدت کمی تو یخچال بمونه دسرمون حالت شل و وارفته پیدا میکنه و هر چه بیشتر بمونه دسر سفت تر میشه و حالت لایه لایه ای خودش رو بهتر نشون میده .

اگه خواستین دسر رو برای روز بعد استفاده کنید بعد از اینکه ۳-۲ ساعت تو یخچال موند روش رو سلفون بکشید و باز بزارید تو یخچال .

شاید فکر کنید شیرینی دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنید چون واقعا به یه مولکول شکر اضافه هم نیاز نداره .

اگه خواستین از ترافل ، اسمارتیز ، شکلات سنگی و چیزهایی از این دست واسه تزیین استفاده کنید اونو همون موقع سرو روی

دسر بریزید چون رنگ خودشونو به دسر پس میدن و روی دسر بد رنگ میشه .

دسر معمولا با خامه ی پر چرب درست میشه ، همونجور که تو عکسا دیدید من از خامه ی نیم چرب استفاده کردم چون فروشنده پر چربشو نداشت، در هر حال با هر دو نوع خامه یه نتیجه رو میگیرین . (این نکته واسه رفع ابهام بود)

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۲۰
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی