کلم پلو شیرازی
اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم پلو را پیشنهاد مى کنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.
مواد لازم:
برنج |
1 کیلو |
کلم خرد شده |
1 کیلو |
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده |
نیم کیلو |
پیاز |
2 عدد |
روغن |
به اندازه کافی |
نمک |
به اندازه کافی |
فلفل |
به اندازه کافی |
آبلیمو |
به اندازه کافی |
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده |
300 گرم |
آرد نخود چی |
4 قاشق غذا خوری |
پیاز |
1 عدد |
روغن |
به میزان کافی |
نمک |
به میزان کافی |
فلفل |
به میزان کافی |
زردچوبه |
به میزان کافی |
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیسمیکنیم، کلمها
را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخمیکنیم و در حین
سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافهمیکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خردمیکنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبکشمیکنیم،
سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیکنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیکنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رندهمیکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل
و زرد چوبه را اضافهمی کنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه درمیآوریم
و سرخمیکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیکنیم.
کوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی
پلو دم کشید آن را در دیسمیکشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیکنیم.
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خردمیکنیم
مقداری نمک به آنمیزنیم، بعد سرخمیکنیم.
نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.
