کیک سرلاک
يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷ ق.ظ
مواد لازم:
آرد سفید=1لیوان
شکر=4/3 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
روغن=4/3 لیوان
پنیر خامه ای=3 قاشق غذاخوری
خامه=2/1 لیوان
شیر=4/3 لیوان
وانیل=کمی
سرلاک =4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+شکر+وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس خامه و پنیر را به
آن اضافه کرده هم بزنین
2. سرلاک و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
3. شیر را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس آرد را با بیکینگ پودر الک
کرده به مواد اضافه کرده با قاشق مواد را هم بزنید.
4. مواد را قالب کیکی که از قبل چرب کرده و کمی آرد پاشیده اید بریزید
سپس قالب را در فر بگذارید تا با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزد.
5. کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه کمی خنک شد به قطعات کوچک برش
داده در کپسولهای کاغذی بگذارید و روی آن را با شکلات ذوب شده تزئین کنید

۹۵/۰۴/۲۰