کیک سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد |
700 گرم |
تخم مرغ |
دو عدد |
ماست |
دو قاشق غذاخوری |
خامه |
دو قاشق غذاخوری |
شیر |
250 میلی لیتر |
کره ذوب شده |
100 گرم |
نمک |
یک قاشق چایخوری |
شکر |
40 گرم |
بکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای داخل کیک:
سیب زمینی پخته شده |
یک کیلو گرم |
جعفری خرد شده |
نصف لیوان |
پیازچه خرد شده |
یک سوم لیوان |
پنیر لبنه، کره و خردل ملایم |
از هرکدام دو قاشق غذاخوری |
کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر |
از هرکدام یک قاشق چایخوری |
روش تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط
می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسهای گود با همزن دستی خوب
مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز میدهیم تا خمیر
لطیفی بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسهای گود
تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.
دو سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب
مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیوارههای آن می اندازیم، مواد سیبزمینی
را داخل خمیر قرار داده، باقیمانده خمیر را روی آن پهن میکنیم و با چنگال چند
حفره رویش ایجاد می کنیم.
قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای
180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار میدهیم و پس از این مدت قالب را
برگردانده، روی کیک را با زرده تخممرغ و زعفران زرین میکنیم و دوباره 30 دقیقه
داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود.
