کوکوی کدو سبز
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
کدو سبز متوسط |
6 عدد |
100 گرم / 17 کالری |
4 عدد |
100 گرم / 147 کالری |
|
زعفران حل شده |
یک قاشق غذاخوری |
100 گرم / 310 کالری |
آرد |
یک قاشق مربا خوری |
100 گرم / 360 کالری |
شیر |
دو قاشق غذاخوری |
100 گرم / 110 کالری |
نمک و فلفل |
به مقدار کافی |
100 گرم / 0 کالری |
*. آکاایران : کدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن ، به قطر یک سانتیمتر حلقه حلقه کنید . و روی آنها کمی نمک بپاشید . سپس کدوها را در مقداری روغن تفت دهید.در یک ظرف گود ، آرد و شیر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
*. مخلوط حاصل را با چنگال ، خوب به هم بزنید . سپس کدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه کنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید .
*. در ماهیتابه را گذاشته تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود . بعد از آن ، کوکو را با کفگیر پشت و رو کرده و می گذارید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ، سپس کوکو ، آماده خوردن است .