آش اسفناج
سه شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۰۸ ب.ظ
مواد لازم :
اسفناج پاک شده |
یک کیلوگرم |
عدس |
یک و نیم پیمانه |
پیازداغ |
چهار قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
دو قاشق غذاخوری |
رشته آش و کشک |
به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
سیر داغ و نعنا داغ |
از هر کدام دو قاشق غذاخوری |
کلم برگ سفید |
دو پیمانه |
پیاز متوسط |
یک عدد |
طرز تهیه :
اسفناجها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز بریزید. کلمها را جداگانه آبپز کرده تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید.
سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعابدار شود.
نکته: این آش با کشک یا رب انار و رب گوجهدرختی سرو میشود. با توجه به فصل سرما بسیار مناسب و مطبوع است.
۹۵/۱۰/۱۴