بادمجان سوخاری
سه شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ ب.ظ
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی : ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهیه :
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون
رو بگیرید
و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن
بشن کافی هست.
بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم
پودر سیرو پیاز بزنید
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و
پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد
سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سوخاری
بغلتانید و بعد سرخشون کنید…
۹۵/۱۰/۱۴