مینی چیز کیک نوتلا
مینی چیز کیک نوتلا
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
مواد لازم 12 مینی چیز کیک |
|
اورئو ی معمولی |
18 عدد |
کره ذوب شده |
3 ق غ |
پنیر خامه ای نرم |
240 گرم |
خامه ترش |
نصف فنجان |
نوتلا |
سه چهارم فنجان |
تخم مرغ بزرگ |
2 عدد |
شکر |
2 ق غ |
مینی شکلات چیپسی |
یک چهارم فنجان |
خامه فرم گرفته ؛ شکلات چیپسی و برشهای توت فرنگی |
برای تزئین |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه مینی چیز کیک نوتلا آشنا میکنیم .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . 12 عدد قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید و رویشن اسپری جدا کننده بزنید و کناری بگذارید .
اورئو و کره ذوب شده را در غذاساز ریخته مخلوط کنید تا یکدست و پودر شود .
مخلوط اورئو را کف قالب ها پرس کنید و به مدت 5 – 6 دقیقه در فر بگذارید بپزند .
پنیر خامه ای ، خامه ترش ، نوتلا ، تم مرغ و شکر را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند .
قالب های مافین را تا نزدیک به بالا ازین مخلوط پر کنید و رویشان شکلات چیپسی بریزید و به مدت 20 – 22 دقیهق در فر بگذارید بپزند و کمی روی چیز کیک ها ترک بخورد و پف کند . 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس 200 دقیقه در یخچال بگذارید کاملا خنک شوند .
ریشاان را با خامه فرم گرفته مقداری دیگر شکلات چیپسی و برش های توت فرنگی تزئین نموده و سرو کنید .