پارفیت میوه و سس بادام
سه شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۱۴ ب.ظ
مواد لازم:
- بادام هندی ۱ لیوان
- خامه ۱ لیوان
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- عسل یا شکر ۱/۴ لیوان
- اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آب ۱/۴ لیوان
- میوه و گرانولا مقدار لازم
طرز تهیه :
بادام هندی ، خامه ، عسل ، آبلیمو ، آب و اسانس وانیل را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا یکدست شود ( میتوانید به جای خامه از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ).
داخل لیوان سرو مقداری گرانولای خرد شده بریزید و روی آن مقداری سس بادام اضافه کنید ( میتوانید به جای گرانولا از تکه های کیک ، ژله ، بیسکوییت خرد شده نیز استفاده کنید ).
روی سس بادام میوه های خرد شده بریزید ، پارفیت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید روی پارفیت را با مقداری خامه یا بستنی تزیین کنید ).
۹۵/۱۰/۱۴