تارت شکلات تلخ
چهارشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۵، ۰۶:۲۱ ب.ظ
مواد لازم
به میزان لازم |
|
شکلات تلخ |
250 گرم |
شکر |
60 گرم |
کره منجمد |
200 گرم |
شکلات تخممرغی |
200 گرم برای سرو |
تخممرغ |
6 عدد |
پودر کاکائو |
برای سرو |
طرز تهیه
- خمیر تارت شیرین را درست کنید.
- خمیر را در کف قالب تارت و دیوارهها با ضخامت یکسان (در حدود 1 سانتیمتر) پهن کرده و داخل فر با حرارت 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کراست بپزد اما رنگش عوض نشود.
- شکلات تلخ و کره را خرد کنید.
- شکلات و کره را در کاسهای مناسب ماکرویو و مقاوم در برابر حرارت بریزید. بدون در پوش آن را برای 1 تا 2 دقیقه در ماکرویو با حرارت بالا (70 درصد) قرار داده و هر دقیقه آن را خارج کرده و با قاشق فلزی هم بزنید تا ذوب و نرم شود. یا اینکه به روش بنماری روی بخار کتری قرار دهید ( توجه داشته باشید که بههیچ وجه ته ظرف شکلات با آب جوش درون کتری تماس نداشته باشد وگرنه شکلات میسوزد) تا آب شود.
- با استفاده از همزن دستی تخم مرغ و شکر را برای 4 دقیقه در کاسهای بزرگ هم بزنید تا مخلوط کرمرنگ و غلیظ شود.
- مخلوط تخممرغ را در مخلوط شکلات بریزید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
- مخلوط شکلات را داخل کراست تارت که در فر پختید بریزید.
- قالب تارت را برای 15 تا 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس در دمای اتاق خنکش کنید.
- شکلاتهای توپی شکل (هر نوع شکلات و خوردنی که دوست دارید.) را روی تارت بچینید.
- مراحل آماده کردن تارت شکلات به پایان رسید؛ پودر کاکائو را روی آن پاشیده و سرو کنید. طرز تهیه کراست شکلاتی را یاد گرفتیم.
۹۵/۱۰/۱۵