مواد لازم: قارچ درشت و تازه ۲۰ عدد کره ۲ قاشق غذاخوری سیر له شده ۲ حبه اسفناج خرد شده، بدون آب ۲۸۰ گرم پنیر مازارلا یک لیوان پنیر پارمیزان یک لیوان نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه: فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید