مرغ ترش و شیرین
مواد لازم مرغ ترش و شیرین :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
مرغ خرد شده با پوست |
یک عدد |
100 گرم / 200 کالری |
عسل |
2 قاشق غذاخوری سر پُر |
100 گرم / 288 کالری |
یک چهارم قاشق غذاخوری |
100 گرم / 49 کالری |
|
پودر فلفل قرمز |
نصف قاشق چای خوری |
100 گرم / 0 کالری |
3 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 22 کالری |
|
آبلیمو |
1 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 5 کالری |
آب مرغ |
1 استکان |
100 گرم / 50 کالری |
پیاز |
1 عدد |
100 گرم / 5 کالری |
روغن |
به مقدار لازم |
100 گرم / 900 کالری |
طرز تهیه مرغ ترش و شیرین :
*.ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز،سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
*. مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.