نان دارچینی
مواد خمیر:
آرد 2 1/4 پیمانه=پ
نمک 1/2 ق چ
شیر گرم 3/4 پ
شکر 1 ق غ
مایه خمیر 15 گرم
کره ذوب شده 30 گرم
زرده 1
مواد میانی:
کره نرم شده 50 گرم
شکر 4-5 ق غ
دارچین 3 ق چ
بادام پودر شده (دلخواه) 3 ق چ
1) مایه خمیر+شکر+شیر رو مخلوط می کنیم - چند دقیقه بمونه تا عمل بیاد
2)زرده+کره ذوب شده ی سرد شده رو مخلوط می کنیم
3)آرد+نمک رو مخلوط می کنیم
حالا همه مواد با هم مخلوط و ورز می دیم تا یکدست بشه و به دست نچسبه
خمیر 1 ساعت باید استراحت کنه
مواد میانی: کره+شکر+دارچین رو مخلوط می کنیم
خمیر رو به شکل مستطیل به اندازه حدود 46 در 31 سانت باز می کنیم
از مواد میانی روش می مالیم (1 ق چ از مواد بمونه برای روی کار) جوری که از اطراف 1.5 سانت خالی باشه
بادوم رو روش می پاشیم (دلخواه)
طبق عکس رول می کنیم
بقیه مواد میانی رو روش می مالیم
سینی فر: کاغذ روغنی چرب و آرد پاشی شده
دمای: 200 درجه - 20تا25 دقیقه
10 دقیقه آخر دمای فر رو 180 می کنیم!!!!