پای کدو حلوایی
چهارشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۱۵ ب.ظ
مواد لازم
کدو حلوایی |
1 کیلوگرم |
آرد |
250 گرم |
کره |
180 گرم |
شکر قهوه ای |
150 گرم |
خامه |
160 میلی لیتر |
آب سرد |
60 میلی لیتر |
تخم مرغ |
2 عدد |
پودر قند |
برای تزیین |
پودر دارچین |
برای تزیین |
برای سرو |
طرز تهیه
- کره سرد را خرد کنید و با آرد همبزنید، بهتر است اینکار را با همزن برقی انجام دهید. سپس آب سرد را اضافه کنید.
- خمیر درست شده را روی یک سطح صاف گذاشته و باز کنید تا به قطری حدود 0.5 سانتی متر درآید. یک قالب شیرینی به قطر 8.5 سانتیمتر را روی خمیر بگذارید و 24 دایره ببرید. (درصورتی که امکان قالب زدن به تعداد 24 عدد امکانپذیر نبود، باقیمانده خمیر را جمع کنید و دوباره باز نمایید.)
- خمیرها را کف قالبهای پای با قطر 8 سانتیمتر قرار دهید روی آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
- کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید. سپس در ظرفی با کمی آب بپزید. شعله را روی متوسط بگذارید، 10 تا 155 دقیقه کافیست تا کدوها نرم شوند و آب آن کاملا تبخیر شود. سپس کدو را له کرده و اجازه دهید تا کامل خنک شوند.
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تخممرغها و خامه را با هم بزنید. سپس شکر و کدوهای له شده را به آنها اضافه نمایید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
- این مخلوط را روی خمیرها تقسیم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه آنها را در فر بپزید. بعد از پخت و خنک شدن، روی آنها پودر قند و پودر دارچین بریزید و با خامه فرم گرفته سرو نمایید.
۹۵/۱۰/۱۵