پودینگ سیب و کارامل
مواد لازم پودینگ سیب و کارامل :
|
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
|
کمپوت سیب |
دو فنجان |
100 گرم / 55 کالری |
|
آب لیمو |
سه قاشق غذاخوری |
100 گرم / 26 کالری |
|
پودر دارچین |
نصف قاشق چایخوری |
100 گرم / 0 کالری |
|
جوزهندی |
یک هشتم قاشق چایخوری |
100 گرم / 512 کالری |
|
ربع فنجان |
100 گرم / 272 کالری |
|
|
آرد سفید |
یک فنجان |
100 گرم / 341 کالری |
|
شکر |
سه چهارم فنجان |
100 گرم / 400 کالری |
|
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
100 گرم / 163 کالری |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
100 گرم / 0 کالری |
|
|
شیر |
نصف فنجان |
100 گرم / 110 کالری |
|
کره |
دو قاشق غذاخوری |
100 گرم / 737 کالری |
|
وانیل |
دو قاشق چایخوری |
100 گرم / 330 کالری |
|
گردوی خرد شده |
نصف فنجان |
100 گرم / 688 کالری |
|
بستنی کارامل |
سه چهارم فنجان |
100 گرم / 190 کالری |
|
آب |
نصف فنجان |
100 گرم / 0 کالری |
|
کره |
یک قاشق غذا خوری |
100 گرم / 737 کالری |
زمان تهیه : ۵۰ دقیقه
طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل :
*. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده.
*. سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
*. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده.
*. شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
*. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید.
*. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
