دسر پارفیت موز و توت فرنگی
پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۴۲ ب.ظ
مواد لازم
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
- موز 2 عدد
- خامه فرم گرفته 1 لیوان
- جو پرک 1/3 لیوان
- توت فرنگی 10 عدد
- بیسکوییت مقداری
دسر پارفیت موز و توت فرنگی
طرز تهیه : پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.
موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
۹۵/۱۰/۱۶