فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

مافین توت فرنگی

پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۰۱:۳۸ ب.ظ

طرز تهیه مافین توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه مافین توت فرنگی
شکر  :  100 گرم (برای پوره)
پودر شکر : 125 گرم
کره : 125 گرم
آرد ذرت : 2 قاشق سوپ خوری 
وانیل : ¼ قاشق چایخوری
آرد سفید : 150گرم
تخم مرغ : 3 عدد
پودر قند ، ترافل رنگی و توت فرنگی : مقداری برای تزئین
توت فرنگی : 200گرم
طرز پخت مافین توت فرنگی
1-    برای درست کردن این مافین ابتدا پوره توت فرنگی را آماده کنید برای این منظور توت فرنگی ها را بشویید دم آنها را بگیرید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید . شکر را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پوره را در قابلمه کوچک لعابی بریزید روی حرارت بگذارید و هم بزنید. بعد 1 قاشق سوپ خوری آرد ذرت را اضافه کنید و دوباره هم زدن را ادامه دهید تا سس غلیظی به دست بیاید. بعد از غلیظ شدن پوره را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
2-    کره را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. پودر شکر و کره نرم شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و با همزن خوب بزنید تا پوک و سفت شود. وانیل را هم به آنها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد بالا اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی محلول یکدست و سفیدی بدست آمد پوره توت فرنگی آماده و خنک شده را به آن اضافه کرده و خوب با همزن بزنید. آرد سفید و 1 قاشق سوپ خوری آرد ذرت را با هم مخلوط کنید سپس الک کنید تا یکدست شود بعد به مواد بالا اضافه کنید و با قاشق یا کاردک مخصوص کیک پزی (لیسک) به آرامی هم بزنید تا گلوله های آرد از هم باز شود و یک مخلوط یکدست و خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.
3-    قالب مافین ( یا همان کیک یزدی خودمان ) را روی سطح کارتان بگذارید و کپسول های کاغذی مافین را درون قالب بگذارید. هرکاغذ را درون یک محفظه قالب گذاشته و مقداری از مایه کیک مافین را داخل آنها بریزید تا حدود دو سم قالب پر شود.
4-    فر را با درجه حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مافین را در فر ( طبقه سوم) بگذارید. مدت زمان 25 دقیقه برای پخت آنها کافی است. بعد از پخت قالب را درآورده و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن به آرامی مافین ها را با کاغذ دورشان از قالب درآورید و با توت فرنگی تازه ، پودر قند و ترافل تزئین کنید.
نکاتی در رابطه با پخت مافین توت فرنگی :
•    دقت کنید نباید کاملا قالب را از مایه مافین پر کنید چون وقتی کیک پف میکند از قالب بیرون میزند.
•    ترافل رنگی و کپسول های کاغذی ( کاغذ دور کیک های کوچک) را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
•    مدت زمان آماده سازی مافین توت فرنگی 20 دقیقه می باشد.
•    مدت زمان پخت مافین توت فرنگی 25 دقیقه می باشدلبخند

فوری فود اولین اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۱۶
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی