ته دیگ مرغ
جمعه, ۱۷ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۲۴ ب.ظ
مواد لازم ته دیگ مرغ:
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
ران وبال مرغ |
به اندازه کف قابلمه |
100 گرم / 200 کالری |
برنج |
به مقدار لازم |
100 گرم / 360 کالری |
به مقدار لازم |
100 گرم / 310 کالری |
|
زرشک |
به مقدار لازم |
100 گرم / 50 کالری |
انواع خلال |
به مقدار لازم |
نامشخص |
طرز تهیه ته دیگ مرغ:
ابتدامرغ را کف قابلمه می چینیم وبعد کمی زعفران ونمک روی ان میریزیم درقابلمه را گذاشته تاباابخودش پخته شود درظرف دیگری برنج را ابکشی کرده روی مرغ نیمپز میریزیم بعدازده دقیقه دم کنی گذاشته.
*. تانیم ساعت زرشک وخلالهارا آماده کرده وقتی برنج دم کشید مرغها هم سوخاری شده اند گازراخاموش کرده وده دقیقه بعد ان را در ظرف مناسبی بر گردانده روی آن را با زرشک وخلال تزیین مکنیم.
فوری فود اولین اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا در بندر عباس
۹۵/۱۰/۱۷