فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

سمبوسه میگو

جمعه, ۱۷ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ ب.ظ

مواد لازم

سیب زمینی 250 گرم (پخته و نگینی شده)

میگو 150 گرم

پیاز 2 عدد

گشنیز 70 گرم (خرد شده)

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوری (پودر)

نان 4 عدد (لواش)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

مواد سس

تمبر هندی 1 لیوان (عصاره)

پیاز 1 عدد (ساطوری)

گشنیز نصف لیوان (ساطوری)

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابه‌ای تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

2- سپس میگوی پاک شده را همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت می‌دهیم.

طرز تهیه سمبوسه

 

3- بعد از این مدت، گشنیز و سیب‌ زمینی خرد شده را نیز به بقیه مواد می‌افزاییم.

4- با گذشت چند دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و کمی صبر می‌کنیم تا مواد حرارت خود را از دست بدهد.

5- نان‌های لواش را بصورت نوارهای مستطیل شکل (با عرض 10 سانتی‌متر و طولی به بلندی نان لواش) بریده و از مواد،  مقداری در آنها قرار می‌دهیم.

6- سپس نان‌ها را مثلثی می‌پیچیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

7- پس از سرخ شدن دو طرف سمبوسه‌ها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و همراه با سس مخصوص یا سس گوجهتند سرو می‌کنیم.

 

طرز تهیه سس مخصوص

عصاره تمرهندی را که از یک سوم بسته آن تهیه کرده‌ایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد شده و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل به آن می‌افزاییم.اینک سس برای سرو آماده است

فوری فود اولین اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۱۷
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی