گراتن سیب زمینی
مواد لازم:
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
سیب زمینی متوسط آب پز |
3 عدد ورقه ورقه |
100 گرم / 93 کالری |
شیر |
یک دوم پیمانه 125 میلی لیتر |
100 گرم / 110 کالری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 737 کالری |
سیر |
یک حبه ساطوری شده |
100 گرم / 120 کالری |
قارچ |
150 گرم ورقه ورقه |
100 گرم / 27 کالری |
پنیر موتزارلا |
50 گرم رنده شده |
روش تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ :
*. فر را روی 300 درجه سانتی گراد قرار دهید و یک ظرف نسوز را چرب کنید.
*. سیب زمینی شیر نمک و فلفل را در یک قابلمه روی شعله کم جوش آورید.
*. به آرامی طوری که سیب زمینی ها خرد نشود هم بزنید.
*. کره را آب کرده و سیر و قارچ را 3 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
*. قارچ و کره را به مایه سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
*. مایه را در ظرف نسوز ریخته و 45 دقیقه در فر قرار دهید تا شیر تبخیر شده و گراتن پخته شود.
*. پس از 35 دقیقه ظرف را از فر خارج کرده و پنیر را روی آن بریزید.
*. مجددا در فر بگذارید. هنگامی که پنیر آب شد گراتن را از فر خارج کرده و سرو کنید.