طرز تهیه پنیر مالای کاری هندی
شنبه, ۱۸ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ ق.ظ
مواد لازم:
- پنیر روستایی هند: 200 گرم
- پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده
- زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتیمتری
- سیر: 8حبه
- نمک: به میزان لازم
- پودر هل سبز: یک دوم قاشق چایخوری
- فلفل سبز تند: دو تا سه عدد
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم
- پودر انبه: یک دوم قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- گشنیز: چند ساقه برای تزیین
فوری فود اولین اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس
۹۵/۱۰/۱۸