تاس کباب
روش تهیه تاس کباب
مواد لازم تاس کباب برای 6 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
گوشت سردست یا ران بدون استخوان |
۷۵۰ گرم |
100 گرم / 320کالری |
نیم کیلو |
100 گرم / 75کالری |
|
به |
۲۵۰ گرم |
100 گرم / 26کالری |
آلو خشک |
۲۵۰ گرم |
100 گرم / 38کالری |
روغن مایع |
۱۰۰ گرم |
100 گرم / 900کالری |
رب گوجه فرنگی |
یک قاشق مرباخوری |
100 گرم / 76کالری |
گرد غوره |
سه قاشق سوپخوری |
100 گرم / 0 کالری |
نمک و فلفل و ادویه |
به مقدار کافی |
100 گرم / 0 کالری |
شیوه پخت تاس کباب :
*. آلو را از قبل در آب سرد خیس می کنیم. پیاز را به صورت حلقه های نازک می بریم. پوست به را نیز کنده و به اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم. سیب زمینی را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه می کنیم.
*. گوشت را نیز به شکل ورقه های نازک( تقریبا به طول و عرض دو بند انگشت) تکه تکه می کنیم.اکنون یک قابلمه تقریبا بزرگ روی اجاق می گذاریم و دو قاشق روغن کف آن می ریزیم و نخست دو ردیف پیاز حلقه شده.
*. سپس یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به هم می گذاریم. گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم.
*. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم و با افزودن دو لیوان آب در قابلمه را می بندیم و می گذاریم روی حرارت ملایم کاملا بپزد.دست آخر سیب زمینی های ورقه شده را روی تاس کباب می ریزیم و با حل کردن رب گوجه فرنگی در نصف لیوان آب آن را داخل تاس کباب می ریزیم.
*. این غذا تا آماده شدن نباید آب داشته باشد بنابراین مرتب به غذا سر بزنید. به هنگام کشیدن غذا در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد را مخلوط و له نکند بکشیم. چاشنی این غذا، سبزیخوردن، دوغ محلی و ترشی تازه است.