سوپ عدس
مواد لازم:
|
روغن مایع |
2 قاشق غذاخوری |
|
رب گوجهفرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
|
آب گوشت یا مرغ |
2 لیتر |
|
عدس |
یک لیوان |
|
پیاز |
3 عدد درشت |
|
سیبزمینی متوسط |
یک عدد، |
|
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
|
نعناع خشک |
برای تزئین |
|
آبلیمو |
به میزان دلخواه |
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را داخل آن میریزیم تا کمی نرم شود. سپس سیبزمینیهای خردشده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل را به آن میافزاییم. در این مرحله آب گوشت یا مرغ را به مخلوط پیاز و سیبزمینی اضافه میکنیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس عدسها را که از قبل شستهایم به مواد قبلیمان اضافه میکنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد.
پس از اینکه سوپ ما قوام پیدا کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتی سوپ به این مرحله رسید آن را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و با نعناع خشک آن را تزئین میکنیم و در صورت تمایل هنگام خوردن به آن آبلیمو اضافه میکنیم.
