دونات نوتلا
مواد لازم:
آرد سفید 400_500 گرم،
شیر ولرم یک پیمانه (150 گرم)،
شکر نصف پیمانه (75 گرم)
تخم مرغ 2 عدد ،
کره آب کرده 50 گرم،
خمیرمایه 2 ق غذاخوری،
نمک یک چهارم ق چایخوری،
کرم پاتیسیر یا کرم انگلیسی
روغن برای سرخ کردن
نوتلا و شکر
طرز تهیه:
شیر و شکر و تخم مرغ و کره آب کرده و نمک و خمیرمایه را مخلوط و با همزن 3 دقیقه بزنید.آرد را دوبار الک کنید و کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد.روی خمیررا بپوشانید و تو دمای محیط بذارید یک الی یک ساعت و نیم استراحت کنه و حجم خمیر دو برابر شه.روی کاغذ روغنی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و با قالب میان تهی قالب بزنید.اگر قالب ندارید از کاسه گرد یا حتی یه نعلبکی استفاده کنید و دورشو با چاقو برش بدید.برای وسطش هم از در بطری نوشابه استفاده کنید.دوباره به خمیر های قالب زده ده تا پانزده دقیقه استراحت بدید.تو ظرف نسبتا گود روغن بریزید به حدی که روی دونات ها را بگیره.بذارید کاملا گرم بشه و دوناتها را یکی یکی سریع سرخ کنید.بهتره که ظرف را بالاتر از شعله نگه دارید اینطوری موقع سرخ شدن پف دونات نمیخوابه.وقتی دوطرف سرخ شد روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته شه هرچند این دونات ها خیلی روغن به خودشون نمیگیرن.بعد میتونید با پودرقند و دارچین یا شکلات آب شده به دلخواه خودتون تزیین کنید.
از مقدار گفته شده تو دستور مقدار آرد بیشتری در دسترس داشته باشین چون خمیر بعد استراحت ممکنه باز هم به آرد احتیاج داشته باشه.قبل از شروع کار مطمئن باشید که خمیرمایه شما تازه یا به اصطلاح زنده ست چو در غیر اینصورت خمیر بعد استراحت حجیم نمیشه و بافت دونات ها اصلا لطیف نمیشه .تو شکر بغلتونید . وسطش میتونید نوتلا پر کنید .