نودل و مرغ تابه ای
پنجشنبه, ۲۳ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ ق.ظ
زمان کل : 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 سرو |
|
سینه مرغ نصف شده |
600 گرم |
پودر سیر |
نصف ق چ |
پاپریکا |
یک هشتم ق چ |
استک مرغ |
1 و سه چهارم فنجان |
برگ ریحان خشک |
نصف ق چ |
فلفل سیاه |
یک چهارم ق چ |
مخلوط بروکلی ، گل کلم و هویج |
2 فنجان |
نودل تخم مرغی |
2 فنجان معادل 90 گرم |
طرز تهیه :
در این مقاله شما را با طرز تهیه نودل و مرغ تابه ای – شام نیم ساعته آشنا میکنیم .
مرغ ها را با پودر سیر و پاپریکا مزه دار کنید . مرغ ها را در تابه ای نچسب 30 سانتی روی حرارت متوسط به بالا گذاشته و 10 دقیقه تفت دهید تا هر دو طرفشان قهوه ای شود .
استک ، ریحان ، فلفل سیاه و سبزیجات را به تابه اضافه کنید تا به جوش آید . نودل را اضافه کرده شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید 10 دقیقه یا بیشتر بجوشد تا مرغ مغز پخت شده و نودل نرم شود .
❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️
۹۵/۱۰/۲۳