آش ترخینه
مواد لازم آش ترخینه دوغ :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
ترخینه دوغ |
چهار پیمانه |
نامشخص |
پیاز |
یک عدد بزرگ |
یک عدد / 5 کالری |
روغن |
کمی برای سرخ کردن پیاز |
100 گرم / 900 کالری |
سبزی اش |
نیم کیلو |
نامشخص |
عدس |
دو پیمانه |
100 گرم / 340 کالری |
نمک, زرد چوبه ,فلفل سیاه |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
کشک |
به میزان لازم |
100 گرم / 380 کالری |
نعنا و سیر داغ |
در صورت تمایل |
100 گرم / 120 کالری |
قرقروت |
کمی |
نامشخص |
طرزتهیه آش ترخینه دوغ :
*.عدس را جداگانه میپزیم و کنار میگذاریم . ترخینه را در ظرفی جداگانه ریخته و رویش آب سرد میریزیم تا دانه های بهم چسبیده از هم جدا شوند. در قابلمه ایی که برای طبخ آش در نظر گرفتیم.
*. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. کمی زرد چوبه به آن اضافه می کنیم .ترخینه را همراه با آب و سبزی آش و نمک و فلفک به پیاز داغ اضافه می کنیم .شعله را ملایم می کنیم تا سبزی آش جا بییفتد.
*. سپس عدس پخته شده و قرقروت را اضافه می کنیم و میگذاریم آش جا بییفتد. در انتها کمی کشک بهآش اضافه می کنیم . در هنگام سرو کردن میتواند روی آش را با پیاز داغ ,نعنا داغ, سیر داغ و کشک تزیین کنید.