برشتوک
مواد لازم :
پودر قند |
دو پیمانه (300 گرم) |
آرد گندم |
دو و نیم پیمانه (350 گرم) |
آرد نخودچی |
دو پیمانه (220 گرم) |
روغن جامد |
یک پیمانه (215 گرم) |
پودر هل |
یک قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو |
دو قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای تزئین برشتوک :
شکلات قهوهای |
150 گرم |
شکلات سفید |
150 گرم |
پسته |
یک پیمانه |
طرز تهیه:
ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت بردارید.
آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمهگرم شوند.
قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتیمتر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بستهشدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.