سالاد اندونزی
يكشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۵، ۰۸:۴۵ ب.ظ
مواد لازم
- کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان
- کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان
- کالباس 200 گرم
- ذرت 1/2 لیوان
- نخودفرنگی لیوان
- هویج 2 عدد
- خیار شور 4 عدد
- سس مایونز به مقدار لازم
سالاد اندونزی
طرز تهیه :
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید. ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس سرو کنید.
❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️
۹۵/۱۰/۲۶