مربای هلو
مواد لازم مربای هلو :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
هلو |
2 کیلو |
100 گرم / 33 کالری |
شکر |
5/1 کیلو |
100 گرم / 400 کالری |
وانیل |
یک سوم قاشق چایخوری |
100 گرم / 330 کالری |
آب |
2 فنجان |
100 گرم / 0 کالری |
آب لیمو |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 26 کالری |
طرزتهیه مربای هلو :
*. برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید.
*. بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف کرده.
*. هسته ها را در آورید. هلوها را لا به لای شکر قرار دهید و آب را هم اضافه کنید.
*. ظرف را روی حرارت یکنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید. مواظب باشید که هلوها زیاد نپزند.
*. آبلیمو را هم اضافه کنید. شربت مربا را امتحان کنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید.
*. بگذارید خنک شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.