فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

www.FORIFOOD.com

فوری فود

سفارش انلاین غذا در بندرعباس و بزودی جنوب ایران

آخرین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

مرغ باربیکیو

يكشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۵، ۰۵:۱۸ ب.ظ

مواد لازم :

 مرغ پاک کرده

 یک عدد یا تعدادی ران با ته ران

 پیازچه ساطوری شده

 دو قاشق غذاخوری

 سیر کوبیده

 یک قاشق مرباخوری

 سس سویا

 دو قاشق غذاخوری

 شهد مربا

 نصف پیمانه

زنجبیل ساییده شده

یک قاشق مربا خوری

آبلیموی تازه

دو قاشق غذا

فلفل سیاه، ساییده

یک قاشق چایخوری

سس باربیکیو

به مقدار لازم


طرز تهیه مرغ باربیکیو :
امروز باربیکیو را در حیاط خانه ها روی آتش زغال یا شعله گاز درست می کنند، منتها برای یاد آوری مزه باربیکیو غالبا چند قطره عطر دود هیزم هم به سس کباب اضافه می کنند. این عطر، که در فرنگستان به نام دود مایع فروخته می شود، فعلا در بازار ما به دست نمی آید، ولی سایر اجزای سس باربیکیو یا مایه خواباندن گوشت باربیکیو فراوان است و آن را به آسانی می توان در خانه درست کرد.
به جز مرغ یا ران های مرغ ، همه مواد را در ظرفی ریخته مخلوط کنید. مرغ را پاک کرده، چهار یا هشت تیکه کنید،و اگر تکه های ران داشتید باز آن ها را بشویید و خشک کنید، سپس در این مایه بگذارید، زیر و رو کنید و ۴-۵ ساعت در یخچال بخوابانید. سپس یکی دو بار زیر و رو کنید.
تیکه های مرغ را به سیخ بکشید و روی شبکه آهنی یا روی آتش هیزم، زغال، یا زیرگریل فر گاز ۱۰-۱۲ دقیقه آتش بدهید.
( در آتش دادن مرغ باید دقت کنیم که گوشت مرغ بپزد و کاملا سفید شود ولی خشک و بی آب در نیاید.)
سپس میتوانید در آخر سس مخصوص باربیکیو را به آن بزنید و کمی کبابی تر کنید یا بعد از اینکه از روی آتش کنار آوردید سس را روی آن بریزد و میل کنید .

❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۶
فوری‌فود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی