نان قندی
دوشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۱۳ ب.ظ
مواد لازم:
- آرد: حدود 400 گرم
- سبوس گندم: 25 گرم
- شکر: 150 گرم
- روغن مایع: 100 گرم
- آب: 80 میلی لیتر
- نمک میوه: یک قاشق چایخوری(5 گرم )
- تخم مرغ: یک عدد(برای تزیین )
- کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – در ظرف مناسبی شکر، سبوس گندم، روغن مایع، آب ونمک میوه را با مفتول سیمی هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به دست آید.
2 – خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی 2 تا 3 میلیمتر باز کنید ودر سینی چرب شده قراردهید.
3 – روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، تخم مرغ را بزنید تا ازلختگی در بیاید سپس روی نان بمالید و کنجد بپاشید وآن را درفر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا روی نان طلایی شود.
❤️❤️❤️فورے فود اولین اپلیڪیشن سفارش آنلاین غذا در بندرعباس❤️❤️❤️
۹۵/۱۰/۲۷