ژله بستنی
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
بیسکویت پتی بور |
1 بسته |
100 گرم / 330 کالری |
ژله |
4 بسته |
100 گرم / 60 کالری |
بستنی وانیلی |
1 بسته |
100 گرم / 194 کالری |
شیر |
1/2 پیمانه |
100 گرم / 110 کالری |
خامه صبحانه |
1/4 پیمانه |
100 گرم / 250 کالری |
وانیل |
1/8 قاشق چای خوری |
100 گرم / 330 کالری |
آب جوش برای حل کردن پودر ژله |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
روش تهیه ژله بستنی :
*. ابتدا شیر و خامه و پودر قند و وانیل را محلوط کنید و بستنی را هم از فریزر بیرون گذاشته تا کمی نرم شده که راحت بتوانید با ژله آن را مخلوط کنید.یک بسته از ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا کاملا ژله حل شود و بعد یک لیوان از بستنی نرم شده را با ژله مخلوط کنید و به هم بزنید تا یکنواخت شود .
*. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و بیسکویت ها را در مخلوط شیر مرطوب کرده و کف ظرف را با بیسکویت ها بپوشانید و به آرامی مخلوط ژله و بستنی را روی بیسکویت ها ریخته و به آرامی در بخچال قرار بدهید تا ببندد . و بعد یک بسته دیگر از پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب که حل شد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید.
*. تا خنک شده و به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید و آن ژله قبلی هم بست این ژله را روی قبلی به آرامی اضافه کنید و بگذارید تا ببندد و ردیف بعدی را آماده کنید یعنی ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان بستنی به آن افزوده و به روی ژله قبلی که بسته شده اضافه کنید و بگذارید تا خودش را بگیرد.
*. حالا اگر دوست داشتید سیب یا هر میوه ای را که خواستید روی این لایه بچینید و یک بسته دیگر ژله را در آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کاملا خنک که شد مقداری روی میوه بریزید و بگذارید در یخچال تا ببندد اگر همه ژله را بریزید میوه ها بالا آمده ولی کم کم که اضافه کنید.
*. بصورت شناور قرار می گیرد و بعد بقیه را اضافه کنید و بعد از آماده شدن ، من با خامه شیرین شده آن را تزئین کردم و از پاستیل استفاده کردم ظرف من بزرگ بود و من این مقدار را برای 200 نفر درست کردم شما میتوانید از ظرف کوچکتر و مقدار کمتری استفاده کنید و من از 6 بسته پودر ژله استفاده کردم که پودر ژله انگور ، طالبی و موز بود .