بستنی زمستانی خانگی
 مواد لازم برای بستنی زمستانی :
| 
 سفیده تخم مرغ  | 
 4 عدد  | 
| 
 خاکه قند  | 
 1 لیوان  | 
| 
 وانیل  | 
 1 قاشق چایخوری  | 
| 
 پودر ژلاتین  | 
 1 و 1/2 قاشق  | 
| 
 آب  | 
 3 قاشق  | 
| 
 نان میکادو یا بیسکوئیت گرد  | 
 به تعداد لازم  | 
| 
 شکلات ذوب شده  | 
 به مقدار لازم برای روی بستنی ها  | 
| 
 پودر نارگیل  | 
 برای تزیین  | 
| 
 پودر گردو  | 
 برای تزیین  | 
 طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی :
 
 سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
 به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
 
 ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
 ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
 
 بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.
