بستنی زمستانی خانگی
مواد لازم برای بستنی زمستانی :
سفیده تخم مرغ |
4 عدد |
خاکه قند |
1 لیوان |
وانیل |
1 قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین |
1 و 1/2 قاشق |
آب |
3 قاشق |
نان میکادو یا بیسکوئیت گرد |
به تعداد لازم |
شکلات ذوب شده |
به مقدار لازم برای روی بستنی ها |
پودر نارگیل |
برای تزیین |
پودر گردو |
برای تزیین |
طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی :
سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.