کرانچ خرما
مواد لازم
  ▪ بیسکویت ۱ پاکت / ۲۲۵ گرم
  ▪ خرما بدون هسته ۷۵ گرم
  ▪ کره ۷۵ گرم
  ▪ شهد خرما ۲ قاشق غذاخوری
  ▪ کشمش ۷۵ گرم
  ▪ شکلات شیری یا قهوه ای ۱۵۰ گرم 
  ـ ۲۴ عدد - زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
 
 
  ▪ روش تهیه 
  روی یک ظرف کم عمق را با فویل بپوشانید. بیسکویت ها را داخل یک پلاستیک بریزید و با وردنه روی آن بکوبید تا خرد شود. خرماها را خرد کنید . کره و شهد را با هم در یک ظرف گرم کنید تا وقتی که کره کاملاً آب شود.بیسکویت های خرد شده و خرما و کشمش را با هم مخلوط کنید و روی فویل بریزید و با پشت قاشق  آن را صاف کنید. شهد و کره را روی بیسکویت ها بریزید و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند. شکلات ها را داخل یک کاسه بریزید و به روش بن ماری* آب کنید و سپس با قاشق روی مخلوط روی بیسکویت بمالید و با یک کاردک صاف کنید. بعد از آن که سرد شد، مخلوط را با فویل از ظرف جدا کنید و سپس فویل را از زیر بیسکویت ها جدا کرده بیسکویت ها را به ۲۴ قسمت تقسیم کنید و داخل ظرف بگذارید.
 

