فیله مرغ پفکی
مواد لازم فیله مرغ پفکی :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
فیله یا سینه مرغ |
1 کیلو |
100 گرم / 200 کالری |
تخم مرغ |
6 عدد |
100 گرم / 147 کالری |
آرد گندم |
200 گرم یا 2 پیمانه |
100 گرم / 360 کالری |
ماءالشعیر |
یک پیمانه |
100 گرم / 9 کالری |
فلفل سیاه |
یک قاشق چایخوری |
100 گرم / 112 کالری |
زعفران آب شده |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 320 کالری |
آبلیمو |
2 پیمانه |
100 گرم / 5 کالری |
شکر |
2قاشق سوپخوری |
100 گرم / 400 کالری |
لیموترش |
5 عدد یا 100 گرم |
100 گرم / 9 کالری |
خیارشور |
300 گرم |
100 گرم / 12 کالری |
گوجه فرنگی |
200 گرم |
100 گرم / 15 کالری |
نمک |
1 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 0 کالری |
نخود فرنگی |
2 پیمانه یا 200 گرم |
100 گرم / 92 کالری |
روغن مایع |
400 گرم |
100 گرم / 900 کالری |
کره |
50 گرم |
100 گرم / 737 کالری |
جعفری |
200 گرم |
100 گرم / 25 کالری |
روش تهیه سس و فیله مرغ پفکی :
*. سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم و با همزن برقی خوب میزنیم تا حسابی پف کند.ادویه وزعفران نمک را به مخلوط افزوده وسپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم.. آرام آرام هم میزنیم.
*. به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.حالا فیله مرغ ها را تکه کرده و در داخل سس میزنیم و سپس در روغن سرخ میکنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
*. .سپس در دیس چیده و سرو میکنیم. هویج را میپزیم و با نخود فرنگی, آبلبمو , شکر و کره میگذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند . این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین میتوانید با لیموو خیار شور و جعفری تزئین کنید.